Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Campinggasten Slagharen moeten betalen voor nieuw zwembad

01-03-2015, 16.39 uur

Het nieuwe waterparadijs van Attractiepark Slagharen wordt niet voor alle vakantiegasten gratis toegankelijk. Wie logeert in een wigwam of op de camping moet 7 euro per dag betalen om te mogen zwemmen.

Alleen vakantievierders die verblijven in een bungalow krijgen gratis toegang. Veel vaste bezoekers zijn teleurgesteld, omdat wigwam- en campinggasten de afgelopen jaren wel zonder bijbetaling gebruik konden maken van het oude zwembad.

"Wij zijn stomverbaasd", schrijven een paar boze klanten in een open brief aan directeur Wouter Dekkers. Ze vrezen dat ze bij slecht weer opgesloten zullen zitten in hun caravan. "Jammer voor iemand die er al twintig jaar komt en twintig jaar gratis naar het overdekte zwembad kon."

Een gezinnetje met twee kinderen dat tijdens een weekje vakantie dagelijks wil gaan zwemmen, is straks 196 euro extra kwijt. "Wij vinden dit discriminerend tegenover mensen die minder geld hebben en toch een leuke vakantie willen hebben." De klagers dreigen voortaan ergens anders vakantie te gaan vieren als Slagharen het beleid niet aanpast.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be