Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verwijdert 'Mickey Mouse' van parkplattegrond

13-02-2015, 19.35 uur

De Efteling heeft 'Mickey Mouse' van de parkplattegrond gehaald. Op een nieuwe versie van de Efteling-kaart zijn op maar liefst negen plaatsen vormpjes aangepast die wel heel erg veel leken op het silhouet van de beroemde Disney-muis.

De plattegrond van het attractiepark stond tot voor kort vol met kleine parasolletjes in de vorm van Mickeys hoofd. Of het gaat om een ongelukje of een gewaagd grapje van de tekenaar is niet bekend.

De Disney-parasols waren ingetekend op terrassen bij de Pagode, PandaDroom, de Bobbaan, restaurant Het Witte Paard, het Anton Pieckplein, De Vliegende Hollander, Vogel Rok en hoofdingang De Vijf Zintuigen. Op de nieuwste editie van de kaart zijn ze plotseling allemaal verdwenen.

Disney-pretparken hebben er een sport van gemaakt om Mickey op subtiele wijze te verwerken in allerhande decorstukken. Naar schatting zijn er in de verschillende Disney-resorts wereldwijd in totaal ruim duizend 'Hidden Mickeys' te vinden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be