Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wunderland Kalkar

Lijk gevonden bij pretpark Hennie van der Most

16-01-2015, 11.50 uur

De politie heeft een lugubere vondst gedaan naast pretpark Wunderland Kalkar, dat eigendom is van ondernemer Hennie van der Most. Medewerkers maakten angstige momenten mee toen op slechts een paar meter afstand van hun werkplek een lijk opgegraven werd.

In de voortuin van een huis naast het Duitse attractiepark kwam het stoffelijk overschot van een 31-jarige man naar boven. Hij blijkt vorig jaar september met een honkbalknuppel om het leven te zijn gebracht. Zijn schedel was volledig vernield.

Het slachtoffer werd begraven in een bijna twee meter diep gat, waar later wit siergrind overheen gestrooid is. De daders gebruikten het geïmproviseerde graf als parkeerplaats. Volgens Duitse media zijn vier verdachten aangehouden. Rechercheurs kwamen hen op het spoor nadat ze openlijk over de moord spraken op een feestje.

Meer Wunderland Kalkar
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be