Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Geen grote prijsstijging door nieuwe achtbaan Efteling: kaartjes 1 euro duurder

26-12-2014, 15.10 uur

De Efteling investeert miljoenen euro's in het bouwen van de nieuwe achtbaan Baron 1898, het uitbreiden van bungalowpark Bosrijk en het opknappen van een reeks attracties. Toch worden entreekaartjes volgend jaar niet veel duurder.

De entreeprijs aan de kassa stijgt met 1 euro naar 36 euro per persoon. Dat is nog altijd goedkoper dan concurrenten als Disneyland Paris, Phantasialand, Europa-Park en PortAventura. Wie op internet kaartjes bestelt, is een paar euro goedkoper uit.

Efteling-tickets werden de afgelopen vijf jaar in totaal 7 euro duurder: in 2010 kostte een kaartje nog 29 euro per persoon. In 2011 ontstond landelijke ophef toen de toegangsprijs in één klap met 3 euro omhoog schoot.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be