Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Directie Duinrell door de knieën: staking op laatste moment afgewend

16-12-2014, 18.25 uur

Er wordt in de kerstvakantie niet gestaakt in Duinrell, maar het scheelde niet veel. Een massale staking in het Wassenaarse attractiepark is op het nippertje voorkomen. De directie ging gisteravond tijdens een kerstborrel eindelijk akkoord met eisen van medewerkers en de vakbond.

Alle personeelsleden krijgen nu dezelfde arbeidsvoorwaarden, met hogere lonen. Eigenlijk wilde de directie een nieuwe cao slechts invoeren voor een klein deel van de werknemers. Na het stellen van een absoluut ultimatum kon het adellijke management niet meer om de boze medewerkers heen.

Directeuren zagen de bui al hangen en vreesden voor een grote staking tijdens de eerste winteropening van het pretpark, die aanstaande zaterdag begint. Sectorbestuurder Johan Bijlsma van vakbond FNV Recreatie is blij met de doorbraak in het langlopende conflict. "De solidariteit die de medewerkers van Duinrell hebben getoond, zorgt ervoor dat de familieband van en met Duinrell wordt hersteld."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be