Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Ontslagen directrice Slagharen heeft nieuwe baan

16-12-2014, 18.49 uur

Angelique Klar, die in oktober werd weggestuurd als directrice van Attractiepark Slagharen, heeft nieuw werk gevonden. En ze blijft actief in de recreatiebranche. Per 1 januari gaat ze aan de slag als leidinggevende bij een uitbater van evenementenhallen.

Angelique gaat de scepter zwaaien over Evenementenhal Holding BV, met de evenementenhallen in Hardenberg, Venray en Gorinchem. Het bedrijf zat al zonder baas sinds eind 2012, toen toenmalig directeur Herman van der Most vertrok. Hij is de broer van pretparkondernemer Hennie van der Most.

Angelique heeft niet hoeven te solliciteren. "Toen ze vertrok in Slagharen hebben we haar gebeld", zegt financieel directeur Eric Kremer in de Stentor. "Angelique heeft meer dan 25 jaar ervaring in de zakelijke en recreatieve dienstverlening. Ze zal haar uitgebreide kennis en ervaring aanwenden om de Evenementenhallen verder uit te bouwen."

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be