Efteling

Dit is Tiësto's danceversie van Efteling-watershow Aquanura

16-12-2014, 20.45 uur | Reacties

Onder toeziend oog van honderden abonnementhouders en medewerkers is in de Efteling zojuist de nieuwe versie van fonteinenspektakel Aquanura in première gegaan. Bredanaar Tijs Verwest, beter bekend als dj Tiësto, maakte speciaal voor de show een danceremix van Efteling-nummers.

Zoals Looopings vorige maand al kon melden, bevat de voorstelling muziek van de Muzikale Paddenstoelen uit het Sprookjesbos, Carnaval Festival, Joris en de Draak, Raveleijn en het Spookslot, net als een aantal eigen nummers van Tiësto: Traffic, Lethal Industry, Adagio For Strings en een nieuw deuntje.


ZIE OOK: Deze nummers remixt Tiësto voor danceversie van Efteling-watershow Aquanura

De diskjockey was zelf ook aanwezig. Hij verklaarde onder meer als kind al onder de indruk te zijn van de Efteling. Wel moest de Bredanaar met schaamrood op de kaken toegeven dat hij al sinds 1998 niet meer in het pretpark was geweest. Ook medewerkers van Tiësto waren present: zij probeerden vanuit een tentje naast de Aquanura-vijver speciale Tiësto-souvenirtjes aan de man te brengen.

Het spektakel, door fans al 'Tiëstonura' gedoopt, wordt ingezet bij evenementen en speciale gelegenheden. Oudejaarsavond is de volgende gelegenheid om de nieuwe show te bekijken. Ook in de voorjaarsvakantie en tijdens zomeravonden in juli en augustus zal de show te zien zijn.ZIE OOK: Efteling krijgt nieuwe watershow met hits van Guus Meeuwis: 'Aquanura met een zachte G'

Reacties