Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling geeft achtbaan Baron 1898 nieuw beeldmerk

15-12-2014, 17.44 uurBeeld: Menno van Asten

Efteling-achtbaan Baron 1898 heeft een nieuw embleem. Het beeldmerk, dat vanaf vandaag te zien is op een zeil bij de bouwplaats, toont een abstract silhouet van het entreegebouw, de achtbaanlift en de vrije val.

De aankondigingstekst bij het aangepaste logo is tweetalig. De Efteling noemt "zomer 2015" als openingsdatum en verwijst voor bouwupdates naar de officiële Efteling-site.

Het elegante vignet lijkt uitermate geschikt voor bijvoorbeeld T-shirts, mokken en sleutelhangers. Mocht de Efteling inderdaad beslissen om het beeldmerk daarvoor te gebruiken, dan zal de merchandising waarschijnlijk goed verkopen. Veel fans hebben op social media al laten weten dat ze dolgraag een souvenirtje met het nieuwe symbool in huis zouden halen.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be