Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The London Resort

Ook attracties rond Top Gear en Doctor Who in nieuw megapretpark

10-12-2014, 17.52 uur

Als de plannen voor een nieuw attractiepark in Londen doorgaan, kunnen fans van tv-series als Top Gear, Sherlock en Doctor Who straks hun lol op. Filmmaatschappij Paramount gaat samenwerken met de Britse publieke omroep BBC om shows en karakters uit BBC-programma's te mogen gebruiken.

"We zijn vereerd dat de grootste publieke omroep ter wereld aan boord is", zegt projectdirecteur David Testa in een verklaring. "De BBC speelt al bijna een eeuw een grote rol in het produceren van Brits entertainment, dus het is een goede zaak dat BBC-programma's een onderdeel van het park zullen worden."

Volgens huidige plannen zou het resort in 2020 open kunnen. De totale kosten werden eerder geschat op 2,5 miljard euro. Naast een verzameling van spectaculaire Hollywood-achtige rides is het de bedoeling dat er ook een groot theater en een hotel met vijfduizend kamers uit de grond worden gestampt.

Meer The London Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be