Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Woordvoerster geeft toe: Disneyland Paris is erg duur

07-12-2014, 15.10 uur

Het is volstrekt normaal als Nederlanders slechts eens in de zeven jaar naar Disneyland Paris gaan, omdat een bezoekje behoorlijk duur is. Die opvallende uitspraak doet de Nederlandse woordvoerster van het resort.

Cathalijn Snijders, die moet zorgen voor zo veel mogelijk gratis publiciteit voor Disney, kan niet ontkennen dat haar werkgever gigantische bedragen vraagt. In een interview met de Twentsche Courant Tubantia geeft ze toe dat een uitje naar 'Euro Disney' erg prijzig is. "Dat klopt. Maar toch vind ik het een must voor gezinnen met jonge kinderen. En zo’n trip doe je toch maar eens in de vijf tot zeven jaar?"

De voorlichtster signaleert tijdens haar werk verder dat Nederlandse bezoekers veel nuchterder zijn dan bijvoorbeeld Engelsen. "Die kopen meteen die Mickey Mouse-oren en lopen daar de hele dag mee rond. Wij zijn dan toch anders, denken van: wat doe ik ermee als ik thuis ben."

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be