Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Lachende televisie wordt mascotte Plopsaland in 2015

30-11-2014, 15.13 uur

In Plopsaland De Panne loopt volgend jaar een mascotte rond die bezoekers voor de verandering niet zullen kennen uit tv-series of films. In 2015 wordt Koning Plopsa het gezicht van het Vlaamse pretpark.

De lachende televisie met een gezichtje, handen, voetjes en een grote kroon zal fans bekend voorkomen. In de beginjaren van Plopsaland was het figuurtje ook al in De Panne te vinden. Hij wordt weer van stal gehaald ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van het park.

De komende weken wordt de oude bekende feestelijk geïntroduceerd. Hij komt in 2015 voor in alle communicatiemiddelen van Plopsaland. Bovendien maakt hij zijn rentree als een pop die echt door het attractiepark zal lopen.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be