Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Verontwaardiging over voordringende Roy Donders in de Efteling: 'Waarom mag ik dat niet?'

23-11-2014, 20.18 uur

Tv-kijkers noemen het schandalig en belachelijk dat Roy Donders zomaar mag voordringen in de Efteling. In de laatste aflevering van Roys reallifesoap was te zien hoe de stylist in een golfkarretje door de Efteling werd gereden en nergens hoefde te wachten.

Zo mocht de BN'er bij Droomvlucht en houten achtbaan Joris en de Draak via de uitgang naar binnen. De Efteling gaf hem toestemming om alle wachtrijen over te slaan. "Waarom mag hij wel voordringen en ik niet?", vragen veel boze tv-kijkers zich af op social media. "Leuk voor betalende bezoekers!"

Een ander vindt het "achterlijk" dat de Tilburgse volksheld voorrang krijgt omdat hij beroemd is. "Alsof hij daardoor niet meer kan staan. Wij moeten gewoon uren geduld hebben." De Efteling-uitzending is honderdduizenden keren bekeken.



















Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be