Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Op de foto met een prinses in Disneyland Paris? Vijf uur wachten

11-11-2014, 09.46 uur

Een simpel fotomoment is uitgegroeid tot de populairste attractie van Disneyland Paris ooit. Gisteren liep de wachtrij voor een meet-and-greet met de figuren uit de film Frozen op tot driehonderd minuten: maar liefst vijf uur.

Bezoekers werden al voor gek verklaard toen afgelopen weekend bleek dat ze best vier uur over hadden om met de personages uit de Disney-film op de foto te gaan. Maar het kan altijd erger. Afschrikwekkende informatieborden kunnen niet voorkomen dat ouders met kinderen blijven aansluiten in de ellenlange rij.

Na vijf uur wachten voor het Princess Pavilion krijgen gasten ongeveer een halve minuut de tijd om een praatje te maken en op de foto te gaan met twee als prinses verklede actrices. Daarna worden ze weer naar buiten geloodst.

Met een opbrengst van 1,3 miljard dollar is Frozen de succesvolste animatiefilm ooit gemaakt. In navolging van Amerikaanse parken presenteert Disneyland Paris komende zomer een grote theatershow met de liedjes uit Frozen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be