Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Vrouw zoekt getuigen na mishandeling op parkeerplaats Walibi Holland

27-10-2014, 15.48 uur

Een bezoek aan de Halloween Fright Nights in Walibi Holland is voor een vrouw gisteravond geëindigd in een nachtmerrie. Tijdens het wegrijden op de parkeerplaats werd ze mishandeld door een agressieve bestuurder die probeerde in te voegen.

"Hij stapte uit, trok mijn portier open en greep me gelijk bij mijn keel", beschrijft het slachtoffer. Ze wil om veiligheidsredenen anoniem blijven. Nadat de vrouw wist te ontsnappen, reed ze zo snel mogelijk achteruit om het terrein op een andere plek te verlaten. "Ik rekende er echter niet op dat mijn belager me achterna reed."

Vervolgens beukte de aso in op de linkerzijde van haar auto en probeerden medepassagiers met scherpe voorwerpen een raampje in te slaan. Niet veel later arriveerde de politie. Om haar aangifte te ondersteunen, is de vrouw op zoek naar ooggetuigen die haar kunnen voorzien van meer informatie over de daders.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be