Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Bobsleebaan Toverland eerder naar de schroot dan gepland

27-10-2014, 13.26 uur

Toverland breekt de Woudracer een week eerder af dan de bedoeling was. Eigenlijk zou de elektronische bobsleebaan in de eerste week van november worden gesloopt, na het Halloween-seizoen, maar vanwege technische problemen is de afgeleefde attractie nu al definitief gesloten.

Zaterdagochtend heeft de Woudracer voor het laatst gereden. "We zouden hem nog kunnen laten maken, maar daarvoor moeten we onderdelen bestellen", zegt een woordvoerder. "Als die binnen zijn, is het allang winter." Toverland maakt op haar website al melding van de definitieve sluiting.

Het Limburgse pretpark sukkelt al minstens anderhalf jaar met de technische staat van de Woudracer, die slechts tien jaar oud is. De komende maanden wordt de versleten baan afgebroken en vervangen door een nieuw exemplaar met een Oostenrijks thema. Dat zou ook de lage capaciteit ten goede moeten komen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be