Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland gaat parkeerplaats beter beveiligen na zoveelste diefstal

27-10-2014, 23.26 uur

Het parkeerterrein van Toverland wordt in de toekomst beter beveiligd. Dat belooft een woordvoerder van het pretpark nadat er gisteren voor de zoveelste keer een diefstal plaatsvond. Criminelen namen een BMW mee.

"Wij zien zelf ook in dat dit de laatste tijd steeds vaker gebeurt", bekent de voorlichter. Hij denkt niet dat er zomaar wat kwajongens achter de reeks diefstallen zitten. "Waarschijnlijk zijn dit niet zomaar gelegenheidsdieven."

De afgelopen maanden nam Toverland zelf al een aantal maatregelen. "Dat was blijkbaar niet voldoende. Daarom gaan we nu opschalen." Samen met de politie is er een plan van aanpak gemaakt. Welke maatregelen er precies worden genomen, wil Toverland in het belang van nog lopende onderzoeken niet zeggen.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be