Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Zorgen om slijtage aan waterbaan: hoe veilig is de Crazy River in Walibi Holland?

26-10-2014, 20.25 uur

De slechte staat van waterbaan Crazy River in Walibi Holland baart veel bezoekers zorgen. Dat vertellen medewerkers van de attractie aan Looopings. Rubberbanden op de liften zijn op meerdere plekken versleten en gescheurd.

"Bezoekers vragen ons voortdurend of dat geen kwaad kan", zegt een personeelslid. "Soms grappen we dat het speciaal is gedaan voor Halloween."

Walibi had tot nu toe geen budget om de banden te vervangen. De attractie is afgelopen voorjaar nog wel goedgekeurd door een keuringsinstantie. Bij de opening in 1994 was de Crazy River de langste waterbaan van de Benelux.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be