Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Gezichtsverlies voor Walibi Holland: nieuwe interactieve app geflopt

04-11-2014, 21.25 uur

Twee jaar na de lancering moet Walibi Holland schoorvoetend toegeven dat de interactieve game-app Thrill Battle is geflopt. Het pretpark verwachtte veel van het vooruitstrevende project, maar er blijkt totaal geen animo voor te zijn.

Met de Thrill Battle kunnen gebruikers punten scoren door in zo veel mogelijk attracties te gaan. De app was bedoeld om een nieuwe dimensie te geven aan een dagje uit. In de praktijk had niemand zin om een wedstrijdje te doen: uit statistieken blijkt dat de 'battle' afgelopen seizoen door slechts 0,007 procent van de bezoekers is gespeeld.

Niet voor niets werd eerder al besloten om de Thrill Battle te verwijderen uit de app stores van Apple en Android. Sindsdien zit het impopulaire spelletje diep weggestopt in de algemene Walibi-app.

Bij de lancering beloofde Walibi nog dat er voor de seizoenswinnaar een gratis dagje pretpark met honderd vrienden in het verschiet lag. Bovendien zouden alle maandwinnaars twee gratis Walibi-abonnementen krijgen. Of er dit jaar überhaupt prijzen zijn weggegeven, is niet bekend.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be