Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Coo

Waterglijbanen zijn hot: ook glijbaancomplex in Plopsa Coo

17-10-2014, 15.45 uur

Glijbanen en zwembaden zijn zonder twijfel dé pretparktrend van dit moment. Subtropische zwemparadijzen schieten in heel Europa als paddenstoelen uit de grond en attractieparken die daar geen plek voor hebben, kopen alleen een paar losse waterglijbanen.

Ook het Belgische Plopsa Coo heeft een bouwaanvraag ingediend voor een nieuw glijbaancomplex, verwerkt in een grote berg. Directeur Steve Van den Kerkhof vertelde dat vanmiddag op Twitter. Op een vrijgegeven tekening is te zien dat bezoekers in een rubber bootje door of langs de berg zullen glijden. Het project heeft de werktitel Harakiri.

Als de aanvraag wordt goedgekeurd, kan de glijbaanberg volgend jaar open. Momenteel zijn onder meer Attractiepark Slagharen, Plopsaland De Panne, Phantasialand en Europa-Park druk bezig met de ontwikkeling van een zwembad. Avonturenpark Hellendoorn opende vorig jaar een glijbaancomplex.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsa Coo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be