Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Buitenlanders vol lof over nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898

17-10-2014, 17.50 uur

Ook buitenlandse pretparkfans hebben intussen lucht gekregen van de dive coaster in de Efteling. Het eerste ontwerp voor achtbaan Baron 1898 gaat de hele wereld over. Fransen, Amerikanen, Engelsen en Duitsers zijn unaniem laaiend enthousiast.

"Baron 1898 is een vreemde naam, maar het fantastische thema maakt alles goed", schrijft een Engelse pretparkblog over de tekening van Efteling-ontwerper Sander de Bruijn. "De Efteling staat bekend om overweldigende decoraties en die trend wordt hiermee voortgezet."

Gebruikers van het bekende Amerikaanse forum Theme Park Review zijn met stomheid geslagen. "Dit moet haast wel de mooiste dive coaster ooit zijn." Op Europese blogs klinken dezelfde geluiden. Zelfs op entertainmentsite Reddit is Baron 1898 het gesprek van de dag. "Ongelofelijk mooi", reageert iemand. "Ik overweeg al langer om de Efteling te bezoeken, maar nu weet ik het zeker."

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be