Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Plopsaland bouwt oude attractie om tot prinsessenkasteel

15-10-2014, 21.05 uur

Dit mag met recht een opknapbeurt heten. Plopsaland De Panne steekt miljoenen euro's in het verbouwen van een simpele koffiekopjes-attractie. De dure renovatie moet de elf jaar oude familieride veranderen in een uitbundig prinsessenkasteel.

Daarin krijgen de figuren uit de tv-serie Prinsessia een plek. "De introductie van hedendaagse populaire tv-figuren in onze parken is noodzakelijk", zegt directeur Steve Van den Kerkhof. De molen zelf gaat eruit zien als een chique balzaal. In het kasteel komen ook een nieuwe souvenirwinkel en een restaurant te liggen. Het themacomplex moet in juli 2015 af zijn.

Ook het themagebied van jeugdhelden Samson & Gert, het Kermisplein, krijgt volgend jaar een make-over. Zoals bekend wordt er eveneens gewerkt aan een nieuw subtropisch zwembad. Plopsaland hoopt met de nieuwigheden de kaap van twee miljoen bezoekers per jaar te kunnen overschrijden.

Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be