Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Tientallen taalfouten in brief van ex-directrice Slagharen

11-10-2014, 21.55 uur

Als de voormalige bazin van Attractiepark Slagharen op zoek gaat naar een nieuwe baan, kan ze haar sollicitatiebrieven beter door iemand anders laten schrijven. Bij het opstellen van een nieuwsbrief voor personeelsleden maakte ex-directrice Angelique Klar laatst tientallen taalfouten.

Afgezien van kromme zinnen, vreemde constructies en onnodige herhalingen zijn in het verhaal van de ex-directrice ruim vijftig flaters te vinden. Ze variëren van overbodige spaties tot interpunctiefouten en grammaticablunders.

Ingewijden melden aan Looopings dat de versie die verstuurd werd aan medewerkers nog is nagekeken door een collega. Oorspronkelijk stonden in het gênante bericht nog veel meer stommiteiten.

Deze week werd bekend dat Angelique Klar het Overijsselse pretpark na vijfenhalf jaar verlaat. Haar opvolger is Wouter Dekkers.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be