Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Dodelijke Duitse attractie wordt afgebroken

12-10-2014, 20.37 uur

De break dance in het Duitse Holiday Park, waar onlangs een dodelijk ongeluk mee gebeurde, gaat binnenkort verdwijnen. Andere pretparken kunnen de attractie voor een zacht prijsje overkopen.

Directeur Steve Van den Kerkhof bevestigt aan Looopings dat de zogeheten Spinning Barrels-attractie te koop staat. Sinds 15 augustus is de ride dicht. Toen kwam een 11-jarig meisje om het leven nadat ze werd geraakt door een van de ronddraaiende platformen met tollende bakjes.

Holiday Park, onderdeel van de Plopsa-groep, heeft meer attracties te koop staan. Ook een achtbaan en een condor-toren staan in de etalage. We hoeven ons geen zorgen te maken dat er niets overblijft, belooft Steve. "Als we een oudje weghalen, zetten we natuurlijk ook weer wat terug.". De achtbaan blijft in ieder geval nog minstens een jaar overeind staan.

Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be