Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Plattegrond van nieuw zwembad in Attractiepark Slagharen uitgelekt

09-10-2014, 19.21 uur

Het nieuwe zwembad van Attractiepark Slagharen wordt 4.500 vierkante meter groot en krijgt drie glijbanen, twee bubbelbaden, watervallen en een waterspeelplaats. Bovendien is er veel ruimte gereserveerd voor toekomstige uitbreidingen.

Dat blijkt uit een uitgelekte plattegrond die in handen is van Looopings. Ook een ontwerp voor de entree van het waterpark lekte uit. Daarop is te zien dat de ingang wordt aangekleed als een afgebrokkelde Mexicaanse tempel. Het zwemparadijs kreeg de werktitel 'Ruina Maya'. Volgens de plattegrond wordt een bestaande bootjesglijbaan naast het zwembad bij het complex getrokken.

Het huidige zwembad van Slagharen, met een oppervlakte van slechts duizend vierkante meter, blijft waarschijnlijk tot na de kerstvakantie toegankelijk. "De planning is strak, maar wel haalbaar", staat in een nieuwsbrief voor medewerkers.

De bedoeling is om het nieuwe bad volgend jaar voor aanvang van de meivakantie te openen. Ex-directeur Angelique Klar noemde afgelopen voorjaar nog 1 december 2014 als openingsdatum.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be