Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Plattegrond van nieuw zwembad in Attractiepark Slagharen uitgelekt

09-10-2014, 19:21 uur | Reacties

Het nieuwe zwembad van Attractiepark Slagharen wordt 4.500 vierkante meter groot en krijgt drie glijbanen, twee bubbelbaden, watervallen en een waterspeelplaats. Bovendien is er veel ruimte gereserveerd voor toekomstige uitbreidingen.

Dat blijkt uit een uitgelekte plattegrond die in handen is van Looopings. Ook een ontwerp voor de entree van het waterpark lekte uit. Daarop is te zien dat de ingang wordt aangekleed als een afgebrokkelde Mexicaanse tempel. Het zwemparadijs kreeg de werktitel 'Ruina Maya'. Volgens de plattegrond wordt een bestaande bootjesglijbaan naast het zwembad bij het complex getrokken.


ZIE OOK: Nieuw zwembad Slagharen krijgt Mexicaans thema

Het huidige zwembad van Slagharen, met een oppervlakte van slechts duizend vierkante meter, blijft waarschijnlijk tot na de kerstvakantie toegankelijk. "De planning is strak, maar wel haalbaar", staat in een nieuwsbrief voor medewerkers.

De bedoeling is om het nieuwe bad volgend jaar voor aanvang van de meivakantie te openen. Ex-directeur Angelique Klar noemde afgelopen voorjaar nog 1 december 2014 als openingsdatum.

ZIE OOK: Slagharen bouwt gigantisch subtropisch zwembad

Reacties