Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Group

Directeur Plopsaland ziet dit pretpark als grote voorbeeld

05-10-2014, 19.56 uur

Als het aan de directeur van de Plopsa-groep ligt, krijgen zijn pretparken het niveau van het Amerikaanse themapark Islands of Adventure. "Dat is mijn grote voorbeeld", vertelt hij in een interview.

Islands of Adventure is samen met Universal Studios en een groot uitgaansgebied onderdeel van het Universal Orlando Resort in Florida. Steve verkiest Universal zelfs boven het nabijgelegen Walt Disney World. "De manier waarop zij alle zaken hebben gedecoreerd, vind ik fantastisch. Ik zou heel graag hetzelfde niveau bereiken."

In Islands of Adventure liggen themagebieden die zijn geïnspireerd op films als Spider-Man, Popeye, Jurassic Park en Harry Potter. Ook voor de beste attractie ter wereld moeten we volgens Steve naar zijn favoriete bestemming. Hij noemt de 3D-darkride The Amazing Adventures of Spider-Man de absolute topper. "Spider-Man vind ik persoonlijk nog sterker dan Harry Potter."

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Plopsa Group
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be