Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

'Duinrell maakt seizoen af zonder Waterspin'

05-10-2014, 14.51 uur

Er is nog altijd geen oplossing gevonden voor de defecte Waterspin in Duinrell, die al maandenlang stilstaat. Vanwege ernstige technische problemen is de attractie sinds begin augustus dicht.

Twee maanden later heeft het pretpark de kapotte thrillride nog niet aan de praat gekregen. Medewerkers voorspellen dat de Waterspin in ieder geval de rest van het seizoen gesloten blijft. Duinrell is dit jaar voor het laatst open op donderdag 30 oktober. Technici zouden pas in de winter met de draaiende bank aan de slag gaan.

In dat geval draait de Waterspin op zijn vroegst weer op dinsdag 31 maart 2015. Vermoedelijk moet de hele attractie uit elkaar worden gehaald om een groot onderdeel te vervangen. Een woordvoerder wilde daar afgelopen zomer niet inhoudelijk op ingaan.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be