Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Grote baas Movie Park wordt nieuwe directeur Slagharen

06-10-2014, 18.35 uur

Attractiepark Slagharen mag zich opmaken voor de komst van een pretparkgrootheid. Niemand minder dan Wouter Dekkers (43), de geliefde directeur van Movie Park Germany, verruilt Duitsland voor Slagharen. Hij volgt directrice Angelique Klar op, die per direct vertrekt.

Wouter Dekkers trok Movie Park Germany de afgelopen jaren uit het slop. Onder zijn bewind stegen de bezoekersaantallen van 860.000 bezoekers in 2006 naar 1,25 miljoen vorig jaar. Er kwamen bijna jaarlijks nieuwe rides bij, waaronder de draaiende shuttle-achtbaan Crazy Surfer en de overdekte achtbaan Van Helsing's Factory.

Hij haalde eveneens het populaire kindermerk Nickelodeon binnen, met attracties als de interactieve waterbaan SpongeBob Splash Bash, de hangende achtbaan Jimmy Neutron's Atomic Flyer en de boomstambaan Dora's Big River Adventure. Dit jaar was Wouter nog nauw betrokken bij de ontwikkeling van de 3D-simulator The Lost Temple.

De ambitieuze leider, woonachtig in het Gelderse Giesbeek, begon zijn pretparkcarrière in 2000 als financieel directeur van Six Flags Holland, nu Walibi Holland. In 2005 werd hij gevraagd om tijdelijk ondersteuning te bieden bij de overgang van Warner Brothers Movie World naar Movie Park Germany. Hij bleef iets langer hangen: Wouter Dekkers was negen jaar lang de baas van het Duitse filmpark. Het is nog niet bekend wie hem daar gaat opvolgen.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be