Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Directrice Attractiepark Slagharen vertrekt, Looopings neemt afscheid van Angelique Klar

06-10-2014, 18.30 uur | Reacties

De bazin van Attractiepark Slagharen stopt ermee. Looopings kan vanavond melden dat directrice Angelique Klar het pretpark per direct verlaat. "Nu komt er een fase van consolideren aan en ik heb me afgevraagd of dat wel past bij mijn ambities", luidt haar verklaring.

Angelique Klar werkte vijfenhalf jaar voor Slagharen. Ze werd in 2009 aangenomen door de voormalige eigenaar, de familie Bemboom, om het pretpark organisatorisch klaar te maken voor een overname. Die volgde in 2012, toen het familiebedrijf werd verkocht aan de Spaanse investeringsmaatschappij Parques Reunidos.

In haar beginjaren was Angelique binnen de pretparkwereld vaak het mikpunt van spot, ook op Looopings. Ze werd geconfronteerd met een lek in de organisatie en met verschillende relletjes over medewerkers en bezoekersaantallen. Onlangs gaf ze toe dat ze daar destijds regelmatig wakker van lag.

Uiteindelijk heeft Angelique haar draai binnen de branche gevonden. Onder haar bewind maakte het ponypark een broodnodige professionaliseringsslag door, waarbij de focus kwam te liggen op kostenbesparingen en het vernieuwen van de verblijfsaccommodaties. Vorig jaar opende Slagharen voor het eerst in een decennium weer eens een paar nieuwe attracties. De afgelopen maanden hield de bazin zich bezig met plannen voor een nieuw zwembad.

Slagharen is nog altijd het op een na best bezochte attractiepark van Nederland. Angelique wil gaan studeren aan de London Metropolitan University. Ze wordt opgevolgd door Wouter Dekkers, de amicale directeur van Movie Park Germany. Beide parken zijn eigendom van dezelfde Spaanse parkengroep.Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen