Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Bouwt Phantasialand een spectaculaire lanceerachtbaan?

13-10-2014, 16.43 uur

Het begint er steeds meer op te lijken dat Phantasialand in 2016 een imposante nieuwe rollercoaster gaat openen. Het Duitse pretpark is bezig met de bouw van een lanceerachtbaan, klinkt het voortdurend in de wandelgangen.

Zoals altijd hult Phantasialand zich in stilzwijgen. Op de bouwplaats geldt een fotoverbod en medewerkers mogen niets over het mysterieuze project loslaten. Toch wijst alles erop dat het attractietype nu is uitgelekt. Zowel anonieme personeelsleden als externe bedrijven fluisteren dat er een launched coaster komt. Van welke fabrikant is niet duidelijk.

Zelf heeft Phantasialand tot nu toe alleen laten weten dat de nieuwe ride zeer uitvoerig wordt gedecoreerd. Zo'n 70 procent van het budget gaat op aan het thema. De attractie komt te liggen in een uitbreiding van themadeel 'Mystery', waar tot vorig jaar cowboyhuisjes stonden.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be