Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nederlandse website Disneyland Paris nog steeds niet vernieuwd

04-10-2014, 18.23 uur

De officiële website van Disneyland Paris heeft afgelopen week een gelikte facelift ondergaan. Althans, de Engelse versie. De website voor Nederlandstalige bezoekers is om onduidelijke redenen blijven hangen in de jaren negentig.

Nederlanders en Belgen moeten het al decennialang doen met een site die erom bekend staat slecht onderhouden en zeer gebruikersonvriendelijk te zijn. Terwijl andere internationale websites bijna jaarlijks een make-over krijgen, wordt 'onze' ouderwetse versie stelselmatig overgeslagen.

Britten kunnen zich sinds deze maand verblijden met een strak design dat gelijk is aan de succesvolle internationale websites van de Disney-resorts in Florida en Californië.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be