Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland opent nieuwe rollercoaster in 2016

25-09-2014, 19.21 uur | Reacties

De handen zijn geschud en de handtekeningen staan op papier. Niets staat de bouw van een nieuwe attractie in Walibi Holland nog in de weg. Directrice Mascha van Till heeft een contract getekend met de gevierde Duitse fabrikant Mack Rides, meldt ze op Twitter.

Intussen is bevestigd dat de toevoeging in ieder geval een achtbaan wordt. Het wordt de zevende coaster in het pretpark. De laatste nieuwe achtbaan in Walibi opende meer dan twaalf jaar geleden. Dat was mega coaster Goliath in 2002.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be