Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Friet en frikandel in Bobbejaanland 60 procent duurder

12-09-2014, 13.08 uur

Bobbejaanland heeft de voorverkoopprijzen van fastfood onaangekondigd met meer dan 60 procent verhoogd.

In augustus kostte een zogenaamd 'Classic XL'-menu via internet nog 4,60 euro. Nu betaal je voor exact hetzelfde menu, met friet, een frikandel en een frisdrank, voor aanvang van je bezoek ineens 7,50 euro. Van een echte aanbieding is nauwelijks sprake meer: de volle prijs in het pretpark is slechts anderhalve euro hoger.

Ook de prijzen van 'King Kong XL' (hamburger, friet, frisdrank) en 'Stars & stripes' (hotdog, friet, frisdrank) vlogen van de ene op de andere dag omhoog. Het lijkt erop dat Bobbejaanland snel geld nodig heeft. Vorige maand werd er al flink bezuinigd op personeelskosten.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be