Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

13-jarig meisje overleden na ritje in kermisattractie

10-09-2014, 01.23 uur

De Franse politie onderzoekt hoe het kon gebeuren dat een 13-jarig meisje afgelopen weekend uit een kermisattractie viel. Ze overleed na een ritje in de rups. Mogelijk was de attractie waarin ze zat niet goed onderhouden.

Het slachtoffer vloog zondagmiddag uit een bakje op de kermis in Flins-sur-Seine (Noord-Frankrijk). Ze stierf later aan haar verwondingen. Een tweede meisje raakte alleen gewond.

De eigenaar beweert dat de bijna vijftig jaar oude machine in goede staat was, maar volgens een officier van justitie beschikte de rups uit 1965 niet over een geldig veiligheidscertificaat.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be