Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland: 'Sorry voor negeren regels'

08-09-2014, 17.29 uur

Bezoekers die te klein zijn voor de attracties in Bobbejaanland, worden in het vervolg toch gewoon geweigerd. Het pretpark zegt spijt te hebben van een Facebook-bericht waarin gesuggereerd werd dat men het niet zo nauw neemt met de veiligheid.

Een vrouw die klaagde dat iemand slechts één centimeter te klein was voor een attractie, werd op het hart gedrukt dat één centimeter "inderdaad te weinig is om moeilijk over te doen". Bij nader inzien kan dat antwoord niet door de beugel, staat in een nieuwe verklaring.

"Wij dragen veiligheid uiteraard hoog in het vaandel en moeten daarom streng waken over de opgelegde regels. Het feit dat kinderen die slechts één centimeter te klein zijn worden geweigerd aan een attractie, is enkel in het belang van de bezoeker." Bobbejaanland noemt de eerdere reactie "niet correct" en biedt excuses aan.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be