Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling graaft diepe achtbaantunnel

06-09-2014, 14.41 uur

De Efteling heeft grof geschut ingezet voor het graven van een enorme tunnel op het bouwterrein van de nieuwe dive coaster. Een imposante machine moet een diepe schacht maken waar over tien maanden achtbaankarretjes doorheen zullen suizen.

Het uitgraven van de tunnel is de eerste stap van de daadwerkelijke bouw van de vrijevalachtbaan. Afgelopen maand werd het terrein al bouwklaar gemaakt.

Achter de schermen is de Efteling ondertussen druk bezig met het voorbereiden van het omvangrijke communicatieplan rond de nieuwe attractie, inclusief een bijbehorende landelijke reclamecampagne.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be