Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

'RollerCoaster Tycoon wordt een stuk beter'

02-09-2014, 11.53 uur

De nieuwe versie van RollerCoaster Tycoon die begin volgend jaar uitkomt, is een stuk beter en leuker dan een teleurstellende voorganger. "De ontwikkelaars zitten op het juiste spoor", zegt een gamer die een demoversie van het spel mocht zien.

RollerCoaster Tycoon World, het vijfde deel uit de spellenreeks, moet de geflopte mobiele versie RCT 4 doen vergeten. "Er is geprobeerd om de originele sfeer van de eerste paar delen terug te brengen", verzekert de tester ons.

Zo zijn er opnieuw verschillende vaste decoratiethema's (piraten, sciencefiction, cowboys) en is het weer mogelijk om de snelheid van attracties te bepalen en de prijs van etenswaren aan te passen. Ook het bouwen van achtbanen schijnt in RCT World een stuk makkelijker te gaan dan voorheen.

Helemaal nieuw is een multiplayer-functie en de mogelijkheid om via internet andermans gebouwde pretparken te bezoeken. "Ik had mijn twijfels toen ik aan de demo begon, maar RCT World heeft me positief verrast."Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be