Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland gaat voetbalsupporters wegsturen

05-08-2014, 12.57 uur

Bezoekers met een shirtje van Ajax, een sjaaltje van Feyenoord of een petje van FC Twente komen Walibi Holland dit najaar niet in. Tijdens de Halloween Fright Nights in oktober wordt iedereen met "voetbalgerelateerde artikelen" bij de ingang geweigerd.

Walibi is bang dat dergelijke provocerende uitingen bij de duizenden aanwezige jongeren kunnen leiden tot opstootjes. Het zou niet de eerste keer zijn dat de Fright Nights in het teken staan van rellen en vechtpartijen.

Volgens een woordvoerster geldt de regel al langer, maar is de voorwaarde nu voor het eerst opgenomen in het reglement op de officiële website. Ook maskers, schmink en verkleedkostuums zijn niet toegestaan, net als alcohol van thuis en drugs. "Bij binnenkomst wordt hier streng op gecontroleerd", houdt Walibi bezoekers voor.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be