Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen: 'Kortingsactie was geen promotiestunt'

18-07-2014, 16.04 uur

De fout die ervoor zorgde dat entreekaarten voor Attractiepark Slagharen deze week voor een paar euro per stuk werden verkocht, was absoluut geen goedkope marketingstunt.

Dat bezweert woordvoerder Niels Dijkstra. "Het was echt een ongeluk. Als iedereen hier voor 2,50 of 3,50 euro binnen zou wandelen, komen we in de problemen." Het duurde ruim 24 uur voor alle uitgelekte kortingscodes werden geblokkeerd.

"We wilden de tijd nemen om een slimme oplossing te bedenken." Het pretpark had er naar eigen zeggen geen rekening mee gehouden dat media er massaal mee aan de haal zouden gaan. Daardoor was de ticketshop urenlang niet bereikbaar.

Gistermiddag bleek het probleem eindelijk verholpen. Naar schatting hebben een paar duizend mensen van het 'ongelukje' gebruik kunnen maken.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be