Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Tijdelijk nergens pinnen in Attractiepark Slagharen door internetproblemen

05-07-2024, 22.14 uur

Attractiepark Slagharen heeft deze week te maken gehad met een langdurige pinstoring. Door problemen met het internet was het woensdag urenlang niet mogelijk om te betalen met bankpassen, smartphones of smartwatches.

Dat bevestigt een woordvoerder van het Overijsselse pretparkresort aan Looopings. Souvenirwinkels en horecagelegenheden accepteerden tijdelijk alleen contant geld. Dat gold ook voor locaties waar normaal gesproken alleen gepind kan worden.

Volgens Slagharen deed het probleem zich woensdag aan het einde van de ochtend voor. "Gelukkig hebben wij wel een geldautomaat in het park", aldus de voorlichter. Die bevindt zich naast de Guest Service. Rond 15.30 uur kon er weer gepind worden.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be