Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Ruim drie uur wachten voor Ratatouille in Disneyland

11-07-2014, 17.33 uur

Bezoekers van Disneyland Paris die de nieuwe attractie Ratatouille willen zien, moeten heel veel geduld hebben. Een dag na de officiële opening van de ride loopt de wachttijd op tot 190 minuten, meer dan drie uur.

Dat is lang genoeg om Pixars gelijknamige animatiefilm twee keer achter elkaar te bekijken. Zelfs in de stromende regen blijven nieuwsgierige gasten aansluiten in de belachelijk lange rij, die inmiddels door het halve pretpark kronkelt.

De opvallende reclamecampagne rondom de attractie heeft blijkbaar effect. Overigens komt de schuifelende meute er steeds pas halverwege de rij achter hoe lang ze precies moeten wachten: informatieborden in Disneyland zijn er niet op berekend om meer dan "120 minuten" te tonen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be