Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland betrapt minderjarige hekklimmers: politie ingeschakeld

14-06-2024, 11.49 uurBeeld: @RingelbergNick

Vier jongeren hebben dinsdagmiddag geprobeerd om Toverland binnen te komen zonder te betalen. Het groepje deed een poging om over het hek van het attractiepark te klimmen, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Medewerkers betrapten de hekklimmers op heterdaad.

"Vervolgens hebben we de politie ingeschakeld", aldus de voorlichtster. "De politie en Toverland hebben passende maatregelen genomen." Wat die maatregelen zijn, wil het park niet kwijt. Mogelijk zijn er parkverboden uitgedeeld.

Een politiewoordvoerder geeft aan dat het gaat om vier minderjarigen uit Venray. "De ouders van deze jongeren zijn gebeld. We hebben ze laten ophalen." Er volgde een "stevig gesprek".

Bekeuring
"Daarnaast hebben ze een bekeuring ontvangen voor het betreden van een stuk grond dat, op duidelijk waarneembare wijze, verboden is." Kaartjes voor Toverland zijn momenteel online verkrijgbaar vanaf 32,50 euro.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be