Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Laadpalen op Efteling-parkeerplaats na ruim drie maanden weer in gebruik

18-04-2024, 11.16 uurBeeld: @RingelbergNick

Goed nieuws voor Efteling-bezoekers met een elektrische auto: er zijn eindelijk weer laadpalen beschikbaar op de parkeerplaats. Begin januari werden de laadpalen verwijderd vanwege werkzaamheden in de omgeving. Eigenlijk hadden ze in de tweede week van februari terug moeten keren.

Dat gebeurde niet: het project liep vertraging op. Ruim drie maanden na het weghalen van de laadpunten kunnen automobilisten er weer gebruik van maken. De Efteling heeft daarvoor een nieuwe locatie uitgekozen.

Voortaan zijn de palen te vinden op P2, de tweede parkeerplaats van het attractiepark. Daar staan ze onder overkappingen met zonnepanelen erop. Bezoekers met een elektrische wagen verliezen op die manier wel een voordeeltje: zij staan niet meer automatisch dichtbij de ingang geparkeerd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be