Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Deltapark Neeltje Jans

Zeeuws attractiepark zet mascottepak in als levenloze pop: 'Bezoekers vinden het erg leuk'

18-04-2024, 16.09 uur

De mascotte van het Zeeuwse attractie- en dierenpark Deltapark Neeltje Jans is op een ongebruikelijke manier te ontmoeten. Het park gebruikt het mascottepak van zeedier Olaf als een fotopunt, maar zonder entertainer erin. Het kostuum wordt, bij gebrek aan een acteur, over een bankje heen gedrapeerd.

Zo kunnen bezoekers alsnog plaatsnemen naast een onderuitgezakte OIaf. Het pak is opgevuld, de poten zijn gemaakt van grijze regenpijpen. "Wij hebben deze keuze gemaakt omdat wij niet elke dag, of de gehele dag, een entertainer beschikbaar hebben", vertelt een woordvoerder van Neeltje Jans aan Looopings.

"Aangezien wij onze bezoekers toch zo veel mogelijk de gelegenheid willen bieden een leuk aandenken te kunnen maken met onze mascotte Olaf, hebben wij Olaf in dit decor geplaatst." Het park bekijkt of de setting "een positief effect heeft op onze bezoekerservaring".

Rondlopen
Daar lijkt het wel op. "Tot op heden zijn de berichten die wij hierover ontvangen erg positief. De bezoekers vinden het erg leuk om plaats te kunnen nemen naast Olaf." Overigens heeft het Deltapark twee identieke pakken, zodat het personage ook nog gewoon kan rondlopen.

Meer Deltapark Neeltje Jans
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be