Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Gestoorde bezoeker Phantasialand flipt om 4 euro

03-06-2014, 07.16 uur

Een 20-jarige bezoeker van Phantasialand heeft een medewerker verwond na een krankzinnige ruzie over het betalen van een paar euro aan parkeerkosten.

De knul stond zaterdagmiddag met zijn auto in de rij om het parkeerterrein te verlaten. Toen hij aan de beurt was, trapte hij het gaspedaal in en scheurde hij weg zonder de verplichte 4 euro af te rekenen.

Een personeelslid van 46 liet het daar niet bij zitten en greep de portier van de jakkerende auto vast, waardoor hij een paar meter werd meegesleurd en op de grond belandde. Vervolgens verdween de wagen uit het zicht.

De boze bestuurder kreeg later blijkbaar toch spijt en verscheen opnieuw op de plek des onheils, waarbij er een gevecht ontstond tussen de heldhaftige werknemer en de ontoerekeningsvatbare doorrijder. De politie heeft zijn rijbewijs afgepakt.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be