Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Slachtoffer achtbaanongeluk Europa-Park is dood

30-05-2014, 20.11 uur

Een van de twee bouwvakkers die deze week ernstig gewond raakte bij een achtbaanongeluk in het Duitse Europa-Park, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

De klap van een langsrazende achtbaantrein van de nieuwe attractie Arthur werd de 35-jarige man fataal. Zijn collega van 45 hield een hersenschudding aan het incident over.

Volgens een regionale krant hebben de twee tijdens hun werkzaamheden een aantal waarschuwingen genegeerd. Testritjes zouden altijd via luidsprekers worden aangekondigd, zodat personeel op tijd uit de weg kan gaan. Kennelijk zijn de slachtoffers ondanks zo'n alarm blijven staan.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be