Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zomers verkeersinfarct Efteling ligt op de loer

30-05-2014, 18.42 uur

De zestien kilometer lange file die vanmorgen voor de Efteling stond, belooft weinig goeds voor het nog veel drukkere hoogseizoen dat voor de deur staat.

Omwonenden van het attractiepark zien de bui al hangen en vrezen voor een permanent verkeersinfarct. Vandaag had de Efteling zo'n 28.000 man over de vloer, terwijl dagen met 40.000 gasten in juli en augustus geen uitzondering zijn

Bovendien is het aantal abonnementhouders onlangs verdubbeld en vinden er de hele zomer lang werkzaamheden plaats op de toegangswegen richting Kaatsheuvel.

Een zegsman van de Efteling maakt zich geen grote zorgen. Volgens hem komen bezoekers 's zomers gespreid over de hele dag, in plaats van met z'n allen tegelijk zoals vandaag.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be