Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hoofdgerecht in Ratatouille-restaurant Disneyland Paris 'niet te vreten'

31-05-2014, 10.37 uur

Er valt nog heel wat te verbeteren aan het nieuwe Ratatouille-restaurant in Disneyland Paris, dat volgende maand opengaat. Tijdens een speciaal proefetentje voor genodigden vielen maar weinig van de gerechten in het enorme etablissement in de smaak.

Met name het hoofdgerecht ratatouille, nota bene de naamgever van de bijbehorende animatiefilm, was een deceptie. Fijnproevers omschreven de bak met gestoofde groenten als "slap, smakeloos en ongekruid".

Extra pijnlijk is dat de naastgelegen nieuwe attractie Ratatouille: The Adventure juist draait om culinaire hoogstandjes. Disney heeft nog vier weken om de 'Bistrot Chez Rémy' naar een hoger niveau te tillen. Dan komen er voor het eerst betalende bezoekers langs.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be