Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Geen straf voor asociale stickerplakker Efteling

26-05-2014, 12:40 uur | Reacties

De vandaal die de Efteling gisteren vol met voetbalstickers plakte, hoeft geen boete te betalen. Ook gaat het pretpark niet in op zijn aanbod om de stickers zelf met een emmertje sop weer te komen verwijderen.

"De Efteling is absoluut niet blij met het fenomeen stickeren", geeft boosdoener Patrick Verbaan toe. "Maar er komen geen sancties of boetes of iets dergelijks." Volgens Patrick heeft de directie dat na intern overleg besloten. Vanochtend belde de onopgevoede Feyenoord-supporter naar aanleiding van onze berichtgeving met de staart tussen zijn benen naar Kaatsheuvel, bang dat hij zijn illegale stickeractie zou moeten bekopen met een flinke boete.

ZIE OOK: Feyenoord-supporters plakken Efteling vol met stickers

Het aanbieden van zijn excuses bleek genoeg om daar onderuit te komen. Ook zijn bewering dat "de hele Efteling vol met stickers, flyers en stempels" hangt, nam hij terug. "Het waren maar zes stickers. Ik omschreef het mooier dan het is om supporters te trekken."

De berouwvolle Rotterdammer heeft nog één vriendelijk verzoek: plak de komende weken geen Feyenoord-stickers meer in de Efteling. "Want dan worden wij helaas aansprakelijk gesteld", aldus Patrick.

Reacties
Bijdrage