Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling hint op heropening Waterorgel

23-05-2014, 09.06 uur

Het zou goed kunnen dat het dood gewaande Waterorgel in de Efteling over een tijdje gewoon weer opengaat. Fans hadden de in 2010 gesloten fonteinenshow allang afgeschreven, maar het pretpark houdt alle opties open.

Het complex ondergaat momenteel een grote onderhoudsbeurt. Zodra die achter de rug is, wordt de ruimte net als afgelopen jaren gebruikt als opnamelocatie voor tv-programma's. "Maar wanneer dat zou stoppen, gaan we kijken hoe we het Waterorgel weer in werking kunnen stellen", zegt een woordvoerder in reactie op vragen van Looopings.

Het bijna vijftig jaar oude Waterorgel wordt dankzij de achterhaalde techniek en de bizarre oubollige soundtrack gezien als een van de foutste attracties van de Efteling. Toch was de kleurrijke spuitshow bij veel vaste bezoekers opmerkelijk geliefd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be