Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Casting director Disneyland Paris grapt over prinsessen in rosse buurt

18-05-2014, 22.49 uur

De casting director van Disneyland Paris is dit weekend kennelijk op zoek gegaan naar prinsessen in de Amsterdamse rosse buurt. Daniel Harding, al jaren verantwoordelijk voor het inlijven van alle entertainers in het Franse Disney-resort, nam een kijkje op de Wallen. Dat laat hij blijken op social media.

Mogelijk was Harding in de veronderstelling geschikte nieuwe danseressen tegen het lijf te lopen. De Disney-manager leek niet zo onder de indruk van het aanbod achter de ramen en grapte op Facebook: "Ben ik nou op zoek naar prinsessen of prinsen...? Ik zie het verschil hier niet."

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be